DAVID HALLER

Dan Stevens David ble diagnostisert som schizofren i tidlig alder, og har siden vært en plaget mann. Han er sliten av å leve i sitt eget sinn, og er i ferd med å gi opp kampen. Så møter han en helt spesiell jente. Hun tror ikke han er schizofren i det hele tatt, men en mektig mutant.David ble diagnostisert som schizofren i tidlig alder, og har siden vært en plaget mann.
Han er sliten av å leve i sitt eget sinn, og er i ferd med å gi opp kampen. Så møter han en helt spesiell jente. Hun tror ikke han er schizofren i det hele tatt, men en mektig mutant.

SYDNEY “SYD” BARRETT

Rachel Keller Syd er en smart og selvstendig ung dame, som beskytter seg selv ved å sette opp et tøft og lite imøtekommende ytre skall. Selv om hun vet det kan gjøre henne vondt, holder hun fast ved troen på en lykkelig slutt.Syd er en smart og selvstendig ung dame, som beskytter seg selv ved å sette opp et tøft og lite imøtekommende ytre skall.
Selv om hun vet det kan gjøre henne vondt, holder hun fast ved troen på en lykkelig slutt.

MELANIE BIRD

Jean Smart Også kalt Ms. Bird av sine nærmeste - hun er en vennlig, dog krevende terapeut for de individene samfunnet kaller "de andre". Hun har gjort de til sin oppgave i livet, og hun er villig til å strekke seg langt for å beskytte dem.Også kalt Ms.
Bird av sine nærmeste - hun er en vennlig, dog krevende terapeut for de individene samfunnet kaller "de andre". Hun har gjort de til sin oppgave i livet, og hun er villig til å strekke seg langt for å beskytte dem.

AMY HALLER

Katie Aselton Davids storesøster har vært vitne til hvor vanskelig det er å leve med en mental lidelse slik som brorens, og hvilke følger det får for en familie, for foreldre og for et ekteskap. Hun kan til tider lure på om hennes egen pessimisme og aversjon mot risiko er et resultat av oppveksten og miljøet, eller om det er medfødt.Davids storesøster har vært vitne til hvor vanskelig det er å leve med en mental lidelse slik som brorens, og hvilke følger det får for en familie, for foreldre og for et ekteskap.
Hun kan til tider lure på om hennes egen pessimisme og aversjon mot risiko er et resultat av oppveksten og miljøet, eller om det er medfødt.

PTONOMY WALLACE

Jeremie Harris Pragmatiker med tørr humor og en sterk lederskikkelse. Ptonomy har fotografisk minne og kan lese andres tanker, noe som kan være til stor byrde; andres traumer blir hans egne, og han kan aldri glemme dem - de blir hos ham for alltid.Pragmatiker med tørr humor og en sterk lederskikkelse.
Ptonomy har fotografisk minne og kan lese andres tanker, noe som kan være til stor byrde; andres traumer blir hans egne, og han kan aldri glemme dem - de blir hos ham for alltid.

KERRY LOUDERMILK

Amber Midthunder Kerry er i stadig bevegelse, og tror alltid gresset er grønnere bak den neste åsen. Hun er ikke redd for å si hva hun tenker, og bryr seg lite om represalier - hun vet at hun vil legge de bak seg uansett.Kerry er i stadig bevegelse, og tror alltid gresset er grønnere bak den neste åsen.
Hun er ikke redd for å si hva hun tenker, og bryr seg lite om represalier - hun vet at hun vil legge de bak seg uansett.

CARY LOUDERMILK

Bill Irwin Glimrende spesialist i genetikk - Cary er Kerrys rake motsetning. Fordi han er stille og reservert kan han lett tas for å være sjenert, men under overflaten lurer en morsom, tankefull og modig mann, som ville gått i ilden for de han er glad i.Glimrende spesialist i genetikk - Cary er Kerrys rake motsetning.
Fordi han er stille og reservert kan han lett tas for å være sjenert, men under overflaten lurer en morsom, tankefull og modig mann, som ville gått i ilden for de han er glad i.

LENNY BUSKER

Aubrey Plaza Venn av David, som til tross for et liv preget av rusproblemer, har beholdt troen på at livet kan snus til det bedre - og det kan skje når som helst. Hun er evig optimist og holder seg akkurat på overfalten - trikset er å ikke gå i dybden på noe.Venn av David, som til tross for et liv preget av rusproblemer, har beholdt troen på at livet kan snus til det bedre - og det kan skje når som helst.
Hun er evig optimist og holder seg akkurat på overfalten - trikset er å ikke gå i dybden på noe.

OLIVER BIRD

Jemaine Clement Melanies ektemann Oliver er en glimrende vitenskapsmann. Han er en gammel sjel og elsker alt som er ansett som "gammeldags"; poesi og jazz kombinert med en whiskey er ting han setter stor pris på.Melanies ektemann Oliver er en glimrende vitenskapsmann.
Han er en gammel sjel og elsker alt som er ansett som "gammeldags"; poesi og jazz kombinert med en whiskey er ting han setter stor pris på.